sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Oloja

Alotetaan perjantaista, haettiin kaljat siinä vähän ennen yheksää, sen jälkeen oli savujen vuoro.. nooh kaverit meni siihen kämppään ja tunnin päästä toinen tuli ulos ja kerto vaihtaneensa sen puhelimen 7g polttoa. ( puhelin saatu about 0.6 polttoa) =D

noh dokailtiin siinä autossa ja olihan siinä sellanen skidi weed delivery päällä kans. Sit jossain vaiheessa poltettiin sätkä sitä kukkaa.. huhu sen jälkeen en oikeen muista kunnolla. kai me ollaan vaan ajeltu ympäriinsä ja jotai.. seuraava muistikuva onki sit lauantai aamulta ku herään frendin kämpiltä - luuri hävinny - nii se on vieläki.. Noh siinä sitte darrassa vaelsin tapiolan kautta himaan nukkumaan.
Launatai päivästä tuli ihan luonnollisesti täys paska johtuen siitä että en saanu ihmisiä kiinni ku ei ole puhelinta. noo dokasin sitte mutsin ja puolfaijan kanssa himassa.. oli se ihan jees taas jutella niitä asioita mitä tulee juteltua joka kerta ku ottaa hääppää niiden kanssa .. no ne meni sit nukkuu ja jäin yksin siihen stoben ja viinilasin ääreen, mietin et savut natsais kyl nyt .. enköhä mä sitten turvautunu mun tukkoseen piippuun .. raavin hurstit siitä ja kyllähän se kolis ... vähä on vaan kyseenalaista toimintaa toi hurstien kaapiminen. Sen piipun parissa päätin lauantai illan.
Nyt on krapulasunnuntai eikä vituta yhtään ! jouluun vaan jokunen päivä ja sellasta - mut kirjotan ku kerkeen taas!
Ps. Chris Chasse on helvetin hyvä kitaristi ja bäkkivokalisti! karmat sille vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti